Welkom op de actiepagina van #TeamAzG

Welkom op de actiepagina van #TeamAzG  

Wij zijn 1 team, met duizenden artsen, verpleegkundigen, logistiekers, psychologen en.... mensen zoals jij! We werken dag en nacht om mensen in crisissituaties te helpen. Mensen die ernstig ziek of gewond zijn, zwangere vrouwen en ondervoede kinderen. Wie dan ook, waar dan ook.

Onze hulpverlening is teamwork en daar kan jij onderdeel van zijn. Samen met jou zijn we #TeamAzG!  

 
Help vandaag nog mee!  
Er zijn allerlei manieren waarop je in actie kunt komen om samen met ons levens te veranderen. Andere actiehelden gingen je voor met te gekke acties: 

  • Een collecte tijdens je verjaardag, jubileum of huwelijk
  • Een tekening of kunstwerk verkopen
  • Een sportieve actie
  • Of inspireer anderen met jouw persoonlijke verhaal

Hoe begin je?  
We helpen je graag om van jouw inzameling een groot succes te maken. Op deze website maak je heel makkelijk jouw eigen, unieke actiepagina. Deel deze vervolgens via social of email, en de actie kan beginnen. Mocht je vragen of hulp nodig hebben, wij staan voor je klaar. 

 
Zet ‘m op! #TeamAzG 

 

 

 

Lees meer Lees minder
Wij hebben samen al 8.661 km afgelegd
Bekijk alle
Loop van Dam tot Dam met #TeamAzG  Rennen van Amsterdam naar Zaandam, terwijl je je inzet voor mensen van Afghanistan en Zuid-Soedan? Doe met #TeamAzG mee aan de Dam tot Damloop op 18 september 2022. Om je voor te bereiden op 10 Engelse mijl ontvang je van ons een startnummer, t-shirt en loopclinics. Elke deelnemer vragen we een eigen actiepagina te maken, waar je minimaal 250 euro inzamelt voor ons werk. Samen spannen we ons in om mensen in nood toegang te geven tot medische zorg. Zien we je aan de start van hét evenement van het jaar?  Zo werkt het: - Schrijf je in door hieronder een actiepagina aan te maken - Haal je loopschoenen tevoorschijn en sla de energierepen in - Deel je actiepagina met vrienden, familie en collega’s - Begin met trainen terwijl wij je motiverende mails sturen - Ontmoet de rest van #TeamAzG op de clinics - Geniet van de loop! 
Dam tot Dam 2022