Benjamin Schipper voor Baby's zonder grenzen

Baby Schipper
van totaal € 500 (111%)

Wat een geluk! Benjamin is geboren! 

Wij realiseren ons hoeveel geluk wij hebben dat ons kindje in een veilige omgeving geboren is, omringd door goede medische zorg en liefde. Helaas is dit niet overal vanzelfsprekend.

Zo'n anderhalf jaar geleden zijn we bij de geboorte van Josephine al flink verwend met mooie cadeaus waar ook haar broertje gebruik van kan maken. Omdat we voor Benjamin geen materiële wensen hebben, vragen we jullie om een eventueel kraamcadeau geheel of gedeeltelijk te doneren aan Stichting Artsen zonder Grenzen. De giften worden ingezet voor medische zorg aan moeders en baby's in conflict- en rampgebieden. Zo geven wij iets van ons geluk aan andere ouders door.

Niets is verplicht, en voel je vooral ook niet bezwaard om zo ‘met lege handen’ aan te komen. Dat is juist het idee!

Thuis hebben we ook een spaarpotje staan voor Artsen zonder Grenzen waarin je je gift kunt doen. Deze giften verzamelen we en maken we over.

Heel erg bedankt!

Dennis, Femke, Josephine en Benjamin 

Voorbeelden van dingen die Artsen zonder Grenzen met onze donaties kan doen...

Met € 10,- kunnen zij een kit maken voor een veilige (thuis)bevalling voor 1 moeder en haar baby.
Voor € 2,50 kunnen zij 1 geïmpregneerd muskietennet kopen om mensen tegen malaria te beschermen.
Met € 5,- kunnen zij zo'n 150.000 liter water zuiveren, goed voor 7.500 mensen per dag.
Met € 25,- kunnen zij speciale, energierijke voeding kopen om 1 ondervoed kind in 5 weken weer op de been te helpen en te laten aansterken

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.