Bodine

Ravi & Hilko
van totaal € 250 (254%)

Een baby zonder grenzen. 

Hoera Bodine is geboren! 

Omdat ze in Nederland is geboren, zal ze binnen de kortste keren beschikken over genoeg spullen en speelgoed om nooit verveeld te raken en er altijd warmpjes bij te liggen. 

Helaas geldt dit niet voor alle kinderen. In oorlogs- en crisisgebieden worden kinderen geboren zonder te beschikken over voldoende zorg en middelen. Bijvoorbeeld in Congo, Zuid-Sudan en de laatste maanden in Mozambique is hulp hierbij hard nodig. 

Artsen zonder Grenzen helpt deze moeders en kinderen en kan al met kleine bijdragen een groot verschil maken. Mocht je een cadeau voor Bodine overwegen, dan zouden we je willen vragen, een donatie te doen aan Baby zonder Grenzen. 

Kom daarom vooral met lege handen bij Bodine op visite, dat is nu juist het idee! 

 

 

Met € 10,- kunnen we een kit maken voor een veilige (thuis)bevalling voor 1 moeder en haar baby.
Voor € 2,50 kunnen wij 1 geïmpregneerd muskietennet kopen om mensen tegen malaria te beschermen.
Met € 5,- kunnen wij zo'n 150.000 liter water zuiveren, goed voor 7.500 mensen per dag.
Met € 25,- kunnen wij speciale, energierijke voeding kopen om 1 ondervoed kind in 5 weken weer op de been te helpen en te laten aansterken

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.