Cleo Carla Baldan

Lisa Kleeven
van totaal € 250 (108%)

 

Cleo is geboren in het ziekenhuis, net als haar broer.
Wat een geluk hebben wij dat de de zorg in Nederland zo goed geregeld is voor moeder en kind. Helaas is dat niet overal zo.

Mocht je graag iets willen geven aan Cleo: wij zijn gelukkig met alles wat we hebben! Een donatie die gaat naar de zorg voor moeders en kinderen wereldwijd vinden we een mooi gebaar.

----


Cleo è nata in ospedale, così come suo fratello. Che fortuna poter contare su un sistema sanitario che funziona bene per mamma e bebè. Non è così in ogni paese, sfortunatamente.
Nel caso vogliate dare qualche cosa a Cleo: noi siamo felici e soddisfatti con quello che già abbiamo! Una donazione che vada invece ad aiutare mamme e bambini in giro per il mondo ci sembra un regalo/un gesto bellissimo.

Veel liefs, con affetto
Marco, Lisa, Elia en Cleo

 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.