Daan - baby zonder grenzen

Daan Visscher
van totaal € 500 (272%)
Afgesloten

We hebben tijdens de zwangerschappen van Kim gebruik kunnen maken van de uitstekende zorg van verloskundigen, artsen en verpleegkundigen. Daarnaast hebben we het geluk onze kinderen van alles te kunnen voorzien wat ze nodig hebben en aangezien Daan een oudere broer én zus heeft, hebben we alle belangrijke babyspullen in huis.

We zijn ons ervan bewust dat goede zorg op veel plekken in de wereld niet zo vanzelfsprekend is. Zeker niet in Sulawesi, na de recente Tsunami.

Mocht je een cadeautje voor Daan overwegen, dan zouden we je willen vragen een donatie te doen aan Baby Zonder Grenzen voor moeders en baby's in verschillende crisis- en conflictgebieden.

Niets is verplicht, en voel je vooral ook niet bezwaard om ‘met lege handen’ aan te komen. Dat is juist het idee!

 

Veel liefs, Dennis, Kim, Tijs, Sophie en Daan

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.