Emily

Marije van D.
van totaal € 100 (355%)

Wij zijn ontzettend blij met de geboorte van onze prachtige dochter Emily!

Emily is geboren in een land met goede geboortezorg. Op veel andere plekken in de wereld is het helaas heel wat minder vanzelfsprekend dat moeders en kinderen de zorg ontvangen die ze nodig hebben. Denk aan moeders en kinderen op de vlucht, in oorlogsgebieden of in andere crisissituaties. 

Wij willen graag delen in ons geluk en van de overvloed die we hier hebben! Met alle spullen die we al hebben, komen we niets tekort. Daarom vragen we, mocht je een kraamcadeau willen geven, in plaats daarvan (anoniem) te doneren aan Baby's Zonder Grenzen. Voel je niet verplicht, het is enkel een tip! En voel je dus niet bezwaard om met lege handen op kraambezoek te komen ;-)

De teams van Artsen zonder Grenzen bieden levensreddende medische noodhulp in hun projecten wereldwijd. Hier zijn wat voorbeelden:

  • Voor € 2,50 kunnen zij 1 geïmpregneerd muskietennet kopen om moeders en baby's tegen malaria te beschermen.
  • Met € 5,- kunnen zij zo'n 150.000 liter water zuiveren.
  • Met € 10,- kunnen zij een kit maken voor een veilige (thuis)bevalling voor 1 moeder en haar baby.
  • Met € 25,- kunnen zij speciale, energierijke voeding kopen om 1 ondervoed kind in 5 weken weer op de been te helpen en te laten aansterken.

Voor meer informatie, klik hier of bekijk dit fimpje.

Wij ontvingen een prachtig nieuw leven, en met jouw bijdrage maak jij een goede start van nieuw leven aan de andere kant van de wereld mogelijk. Alvast hartelijk dank voor je bijdrage!

Sebastiaan en Marije

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.