Feline zonder grenzen

Feline Tijs
van totaal € 150 (110%)
Afgesloten

Met de geboorte van Feline zijn we ons bewust dat wij de luxe hebben van de beste zorg tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamperiode. En dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend! Wij hebben al zoveel mooie spullen, daarom willen we graag als kraamcadeau een gift aan 'Baby zonder Grenzen'. Het geld dat hiermee wordt ingezameld gaat naar moeder-en-kindzorgprojecten van Artsen zonder Grenzen in oorlogs- en conflictgebieden. Op deze actiepagina kan je online je gift overmaken (eventueel met een persoonlijk bericht erbij). Ook is te zien hoeveel we al hebben opgehaald met de geboorte van Feline.

Wat kan Artsen zonder Grenzen doen met je donatie? Hieronder een paar voorbeelden: -Met € 10,- kunnen ze een kit maken voor een veilige (thuis)bevalling voor 1 moeder en haar baby. -Voor € 2,50 kunnen ze 1 geïmpregneerd muskietennet kopen om mensen tegen malaria te beschermen. -Met € 5,- kunnen ze zo'n 150.000 liter water zuiveren, goed voor 7.500 mensen per dag. -Met € 25,- kunnen ze speciale, energierijke voeding kopen om 1 ondervoed kind in 5 weken weer op de been te helpen en te laten aansterken

 

Alvast heel erg bedankt! Emiel, Karin, Amara en Feline

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.