Save the world through adventure

Hinke van der Werf
van totaal € 5.000 (107%)

5 jaar geleden kwam ik een stel dappere jongens tegen die met een riskja door India reisden om geld via de stichting the Adventurists in te zamelen voor een betere toegang tot schoon drinkwater. Deze ontmoeting heeft zoveel indruk op mij gemaakt dat ik heb besloten om ook mijn steentje bij te dragen aan een betere wereld door een avontuur aan te gaan. Een woest avontuur op Mongoolse paarden, een 1000 km lange race geïnspireerd op het oude post systeem van Djengis Khan om geld in te zamelen voor Artsen zonder Grenzen.
Daarbij wil ik om jullie hulp vragen, elke donatie groot of klein is welkom om via artsen zonder grenzen de wereld een stukje beter te maken!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.