Hallo wereld! Hugo voor Baby Zonder Grenzen

Hugo Koopman
from € 350 (172%)
Closed

Op 14-5-2020 is Hugo geboren! Hij is een heerlijk tevreden mannetje en hij doet het heel erg goed. Dit maakt ons heel blij en we zijn dankbaar dat Hugo en Svenja beide gezond zijn.

Wij hebben tijdens de zwangerschap en de bevalling alle medische begeleiding gekregen die nodig is. Door de huidige crisissituatie in de wereld beseffen we ons des te meer dat dit niet vanzelfsprekend is en dat we het in Nederland erg goed hebben. Daarnaast hebben we voor Hugo qua voeding, kleding en spullen alles wat hij nodig heeft - en nog veel meer dan dat. Ook daarvan weten we dat dit lang niet overal op de wereld zo is.

Wij gunnen elke moeder en baby dezelfde goede voorzieningen toe en willen ons geluk daarom graag delen! Om die reden willen we je vragen om, in plaats van Hugo of ons een kraamkado te geven (mocht je dat van plan zijn), een donatie te doen aan Baby zonder Grenzen. Het geld wat hiermee ingezameld wordt, wordt door Artsen Zonder Grenzen gebruikt voor goede moeder- en kindzorg in oorlogs- en conflictgebieden. Bijvoorbeeld voor de benodigdheden voor een veilige (thuis)bevalling, gezonde voeding en schoon drinkwater. Alle kleine beetjes helpen en met een paar euro kan al heel veel worden gedaan!

Voel je dus ook niet bezwaard om met lege handen op (k)raamvisite te komen, dat is nu juist het idee!

Doen jullie mee? Heel erg bedankt! Jos, Svenja & Hugo Koopman

(Bij het doen van een donatie via deze pagina wordt gevraagd voor- en achternaam in te vullen. Alleen je voornaam zal te zien zijn op de donatie pagina, je achternaam blijft verborgen. Je kunt ook het hokje aanvinken bij "Mijn naam niet tonen aan bezoekers van de website", als je anoniem een gift wilt doen. Als de betaling is afgerond is er nog een mogelijkheid een bericht te plaatsen. Dit bericht is ook openbaar op de website te lezen.)

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.