Madeleine's halve marathon voor Artsen zonder Grenzen

Madeleine Ensink
van totaal € 1.000 (109%)
0 m Afgelegd
Mijn doel 21 km | Bereikt 0%

Wereldwijd hebben we momenteel te maken met onrust, rampen en meervoudige crises waaraan verschillende oorzaken ten grondslag liggen; van een COVID-19 pandemie en natuurrampen tot aan oplaaiende conflicten in al instabiele gebieden. Graag draag ik mijn steentje bij aan het opbouwen dan wel in stand houden van de onmisbare hulpverlening en medische zorg in deze gebieden.

 

Mizuno Halve Marathon Amsterdam 17 oktober a.s.

Op 17 oktober a.s. loop ik de halve marathon in Amsterdam om geld om te halen voor Artsen Zonder Grenzen. 

 

Artsen Zonder Grenzen

De expertteams van Artsen Zonder Grenzen werken dag en nacht om mensen in crisissituaties te helpen.​ Dit doen ze 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Meer informatie over de projecten van Artsen zonder Grenzen lees je op Alle projecten van Artsen zonder Grenzen.

 

We doen dit. Samen.

Help je mij en Artsen Zonder Grenzen een handje mee? Elke donatie is van harte welkom!
Je kunt je donatie plaatsen door op de knop 'Doneer Nu' te klikken. Dankjewel!! 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.