Maud voor Baby zonder Grenzen

Peter en Sharon
van totaal € 250 (266%)

Lieve familie en vrienden,

wat zijn we blij en gelukkig met de geboorte van onze dochter Maud. Wij kijken er naar uit om samen met haar de wereld te ontdekken.

Wij realiseren ons hoeveel geluk wij hebben dat ons kindje in een veilige omgeving geboren is; een eerste wereld land met goede medische zorg, spullen en voedsel in overvloed. Helaas is dit niet vanzelfsprekend. We willen ons geluk graag delen met anderen die in minder veilige en gezonde omstandigheden verkeren. Daarom willen we jullie vragen om een eventueel kraamcadeau aan Artsen zonder Grenzen te doneren. Zo wordt Maud een echte Baby zonder Grenzen! Het geld dat hiermee wordt ingezameld gaat naar moeder-en-kindzorgprojecten van Artsen zonder Grenzen in oorlogs- en conflictgebieden. Enkele voorbeelden van wat er met een donatie gedaan kan worden:

Voor € 2,50 kan AZG 1 geïmpregneerd muskietennet kopen om mensen tegen malaria te beschermen.

Met € 5,- kan AZG zo'n 150.000 liter water zuiveren, goed voor 7.500 mensen per dag.

Met € 10,- kan AZG een kit maken voor een veilige (thuis)bevalling voor 1 moeder en haar baby.

Met € 25,- kan AZG speciale, energierijke voeding kopen om 1 ondervoed kind in 5 weken weer op de been te helpen en te laten aansterken.

Niets is verplicht, maar voel je vooral ook niet bezwaard om zo ‘met lege handen’ aan te komen. Dat is juist het idee!

Alvast ontzettend bedankt!

Liefs, Peter, Sharon en Maud

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.