Meer gezonde baby's

Noa Mae van der Meulen
van totaal € 500 (186%)
Afgesloten

Onze Noa Mae gezond en veilig in onze armen is het enige dat wij wens(t)en. Opgelucht met de goede afloop voelen we ons erg bevoorrecht met de uitstekende zorg in Nederland van verloskundigen, artsen en kraamzorg tijdens zwangerschap, bevalling en daarna! Ook de warmte van jullie medeleven en felicitaties doet ons enorm goed!

Vanuit dit voorrecht willen we met jullie hulp iets bijdragen aan het geluk van anderen. Dat het krijgen van kinderen enorm kwetsbaar is hebben wij ervaren en wordt helaas ook ondersteund met deze cijfers: wereldwijd sterven jaarlijks nog steeds 2.500.000 baby’s in hun eerste levensmaand, en zo’n 800 moeders sterven dagelijks vanwege zwangerschap of bevalling. Daarom willen we jullie vragen, mocht je een cadeautje voor Noa Mae overwegen, om dit te doen in de vorm van een donatie aan 'Baby zonder Grenzen'. Je bijdrage ondersteunt zorg voor moeder en kind in projecten van Artsen zonder Grenzen in crisis- en conflictgebieden.

Onze dank is groot!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.