Namens Reinout in actie voor baby’s in ontwikkelingslanden!

Reinout van der Linde
Normal 43330c661f8a7b245fc0577ccb35ac808f925e8a
van totaal € 500 (143%)
Afgesloten

Onze Reinout is ter wereld gekomen in rijkdom en overvloed. Wij hebben geen speelgoed of kleding meer voor hem nodig. Daarom vragen we jou, om in plaats van een kraamcadeau te kopen, een donatie te overwegen aan Baby’s zonder Grenzen. Kom gerust met lege handen op kraamvisite, voel je niet bezwaard!

Wat kan Artsen zonder Grenzen doen met je donatie? Hieronder geven zij een paar voorbeelden:

  • Met € 10,- kunnen we een kit maken voor een veilige (thuis)bevalling voor 1 moeder en haar baby.
  • Met € 5,- kunnen wij zo'n 150.000 liter water zuiveren, goed voor 7.500 mensen per dag.
  • Met € 25,- kunnen wij speciale, energierijke voeding kopen om 1 ondervoed kind in 5 weken weer op de been te helpen en te laten aansterken.

Met ons geluk brengen wij ook geluk aan baby’s en hun ouders aan de andere kant van de wereld. Wij ontvingen een nieuw leven, en met jouw bijdrage maak jij een goede start van een nieuw leven in een ontwikkelingsland mogelijk!

Alvast hartelijk dank voor je bijdrage!

Zegert en Hanneke

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.