Remy - Baby zonder Grenzen

Remy Raaben
van totaal € 750 (66%)
Afgesloten

We zijn blij dat na 9 lange maanden Remy gezond en veilig in onze armen ligt. Alle extra echo’s en prenatale onderzoeken gaven ons steeds iets meer vertrouwen en we zijn ontzettend dankbaar dat Kym* nu 2 gezonde broertjes heeft. Helaas hebben veel moeders op deze wereld geen toegang tot goede medische zorg waardoor onnodig veel baby’s overlijden.

We willen graag ons geluk delen en daarom willen we jullie vragen, mocht je een kraamcadeautje voor Remy overwegen, om dit te doen in de vorm van een donatie aan 'Baby zonder Grenzen'. Je bijdrage ondersteunt medische zorg voor moeder en kind in projecten van Artsen zonder Grenzen in crisis- en conflictgebieden.

Namens het project Baby zonder Grenzen en onszelf heel erg bedankt,

Kristan en Matthijs

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.