School Project

Simone de Klein
van totaal € 350 (63%)

Aangezien Nova te jong is om zelf een actie aan te mogen maken, heb ik dat voor haar gedaan onder mijn naam. Groetjes, Simone

Bij deze de motivatie van Nova:

Ik ben een meisje van elf jaar en ik moest voor school een project maken, het maakte niet uit wat je deed, je mocht alles zelf kiezen. Toen heb ik besloten om geld op te halen voor een goed doel. Ik vind het heel goed wat Artsen zonder Grenzen doet, ze helpen veel mensen en zelf wil ik later ook graag dokter worden! Misschien werk ik later wel voor Artsen zonder Grenzen! Ik hoop heel veel geld op te halen, maar elke donatie is welkom! Iedereen die wat doneert, krijgt een leuk bedankje. Groet, Nova.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.