Team PuurZorg - Singelloop Breda

Team PuurZorg
van totaal € 2.500 (25%)

Het eerste weekend van oktober is traditioneel het weekend van De Singelloop in Breda.
De Singelloop in Breda is een top-loopevenement waarbij de gezellige en bourgondische Bredase sfeer voorop staat. Na het succes van vorig jaar zal Team PuurZorg ook dit jaar, op zondag 6 oktober, meelopen.
De Matchmakers, PuurZorgtalenten & PuurZorgvragers trekken de hardloopschoenen weer aan, voor het behalen van de 5 kilometerrun!

Natuurlijk lopen we ook dit jaar weer voor een goed doel.
Dit keer voor: Artsen Zonder Grenzen.
Artsen zonder Grenzen geeft hulp daar waar hulp hard nodig is: in oorlogs- en conflictsituaties, op díe plekken waar mensenlevens worden bedreigd door ondervoeding, epidemieën of een natuurramp.

Help je ons & Artsen Zonder Grenzen een handje mee?
Elke donatie is van harte welkom.
Je kunt je donatie plaatsen door op de knop 'Doneer Nu' te klikken.

Namens PuurZorg & Artsen Zonder Grenzen: ONTZETTEND BEDANKT!!

PS: Wil je je nog aanmelden om met ons 5 kilometer te lopen voor het goede doel of vind je het leuk om na afloop met ons te borrelen, neem contact op met: neeltje@puurzorg.nl

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.