Nederland naar Londen

Jamy Jansen
van totaal € 400 (55%)
1.040 km Afgelegd
Mijn doel 1.000 km | Bereikt 104%

Wat wij in Nederland afgelopen jaar wel hebben ontdekt is dat vrijheid cruciaal is voor een gelukkig bestaan. Maar hoe kun je vrij zijn als je geen beschikking hebt tot het recht op gezondheidszorg? Hoe kun je voor je familie zorgen als je ziek bent en, hoewel de techniek ervoor wel bestaat, je maar niet beter wordt wegens een simpel gebrek aan medische hulp in jouw regio?

Hier in Nederland nemen wij iedere vorm van zorg voor vanzelfsprekend maar soms vergeten we een moment stil te staan bij het feit dat dit niet overal het geval is en vergeten we de zorgstaat waarin wij leven te waarderen. Toen mijn vorige fiets stuk ging voelde ik me vastgeketend omdat mijn vrijheid was ontnomen, ook al is dit niets vergeleken met mensen wiens basiszorgbehoeften niet vervuld kunnen worden. Nou ik weer kan fietsen wil ik mijn hernomen vrijheid gebruiken om anderen proberen te helpen hun vrijheid terug te verdienen.

 

Gefietst naar Antwerpen, Gent, Brugge, Calais, Londen en rural Essex 06-09-2021 | 17:52
Bekijk alle
Gefietst naar Antwerpen, Gent, Brugge, Calais, Londen en rural Essex 06-09-2021 | 17:52

1040 kilometer gefietst tot het geld opraakte

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.