Artsen zonder grenzen, Vera gaat ervoor!

Vera van Loon
van totaal € 600 (110%)

Ik ben Vera van Loon, 11 jaar, en ik vind dat iedereen geholpen moet worden als je ziek of gewond bent. Waar ook ter wereld, of je nou arm of rijk bent. Daar heb ik mijn steentje aan bijgedragen!

In de herfstvakantie heb ik een triathlon gedaan. Geen hele maar een achtste. Dat betekent: 450 meter zwemmen in het Valleikanaal, dan 22,5 kilometer fietsen en tenslotte nog 5,25 kilometer hardlopen. Het plan was om dat allemaal binnen 3 uur te doen. Het is was echt pittig, maar ik heb het wel in 2 uur en 19 minuten gedaan allemaal! Al die maanden training was dus niet voor niets geweest. 

We hebben al een mooi bedrag opgehaald, maar er kan natuurlijk best nog iets bij. Help je ook mee? Doe dan een mooie donatie voor Artsen zonder Grenzen!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.