Lizzy Jo Sanda wil graag iets meegeven...

Walter Sanda
Qr
van totaal € 750 (38%)

Op 17 april is onze prachtige dochter Lizzy Jo Sanda ter wereld gekomen.

Zwangerschap, bevalling en geboorte zijn niet vanzelfsprekend. Wat dat betreft mogen ook wij ons gelukkig prijzen. Ook kunnen wij hier gebruikmaken van de beste medische zorg en kraamzorg. Maar niet overal op de wereld zijn al deze mogelijkheden en faciliteiten beschikbaar.

Omdat wij ons beseffen dat wij het maar goed hebben, willen wij jullie vragen, om als jullie overwegen om een kraamcadeau aan onze kleine meid te geven, dit te doen in de vorm van een donatie aan dit mooie goede doel, om zo alle baby's een gelijkwaardige start te gunnen!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.