en toen .... pensioen

Adri Vogelaar

Raised

415
166% reached of my target amount €250

Net na de start ben ik als IT-er aangehaakt bij SAP CRM, maar ga ik het eind van SAP CRM net niet halen. Ben trots op het team dat het stokje overneemt en voortvarend het nieuwe systeem gaat opleveren.  Ik kan na 14 jaar terug kijken op een fijne tijd waarbij ik veel leuke, lieve en interessante collega's heb leren kennen.

Een mooie tijd waarbij ik vanuit een fijne, betrokken organisatie hulp heb mogen bieden aan de SAP CRM gebruikers, ondersteuning om hun wensen en behoeften te realiseren en hulp in geval van stress... hij doet het niet, er komen om de 5 minuten mailtjes binnen ...
Mijn werk heb ik kunnen verrichten vanuit mooie Alliander locaties, met goede voorzieningen voor reizen en thuiswerken.

Pensionering betekent zeker voor mij ontspullen, afronden van al mijn UFO's (UnFinished Objects), dus weinig behoefte aan nieuwe spullen, cadeau's.

Met heel veel plezier heb ik mijn Alliander collega's hulp geboden en wil nu graag andere hulpverleners ondersteunen.
De hulpverleners van Artsen zonder grenzen werken niet vanuit goed geregelde voorzieningen en in de meest extreme situaties.

Mocht mijn hulp en inzet gewaardeerd zijn dan zou ik het heel leuk vinden om een mooi bedrag aan deze organisatie te kunnen overdragen. Dat zal mijn afscheid speciaal maken. 

Wat ik wel heel leuk vind om te horen is wat voor jou bijzonder is en wat je met me wil delen,
 ... een favoriete wandeling, motor/fietstocht, museum, muziek, boek, pretpark, hobby, ...
Wie weet komen we elkaar nog eens ergens tegen!