Christmas Carols Zonder Grenzen

Christmas Carols Zonder Grenzen

Raised

5,304
151% reached of my target amount €3,500
100% Achieved from my goal 1 km

Op zaterdag 16 december zongen wij weer Christmas Carols (internationale Kerstliederen) voor Artsen Zonder Grenzen op de Zaterdagmarkt - Lindengracht - Amsterdam Centrum.

De totale opbrengst van alle donaties op de markt, zowel cash als via de QR-Code van onze actie, is zoals altijd weer volledig naar Artsen Zonder grenzen gegaan.

De opbrengst was dit jaar 2023 een recordbedrag van rond EUR 3500,-- (er wordt nog steeds gedoneerd, vandaar een afgerond bedrag)

Het totaalbedrag dat je op deze webpagina ziet is inclusief de opbrengst van 2022.

===================================================================================

Hieronder wat nadere informatie over ons jaarlijks Kerstinitiatief voor Artsen Zonder Grenzen.

Wij zingen met een vast groepje koorzangers al meer dan 30 jaar elk jaar op de zaterdag voor Kerst (soms de voorlaatste zaterdag voor Kerst) internationale Kerstliederen (Christmas Carols) op de Zaterdagmarkt op de Lindengracht in Amsterdam.

Het geld dat we hiermee jaarlijks ophalen wordt al meer dan 30 jaar volledig gedoneerd aan Artsen Zonder Grenzen.

Op 17 december 2022 konden we na de Coronabeperkingen eindelijk weer eens zingen op de Zaterdagmarkt op de Lindengracht.

Locatie: Zaterdagmarkt - Lindengracht - Amsterdam

Veel dank aan de Lindengrachtmarkt, de kraamhouders en de Marktmeester die dit initiatief mede mogelijk maken!

En uiteraard veel dank aan alle gulle gevers!

 

Christmas Carols voor Artsen Zonder Grenzen 16 dec. 2023 16-12-2023 | 10:30

Op zaterdag 16 december zingen wij weer op de Zaterdagmarkt - Lindengracht - Amsterdam Centrum! De totale opbrengst van alle donaties, zowel cash als via de QR-Code van onze actie, gaat volledig naar Artsen Zonder grenzen! Wij zingen met een vast groepje koorzangers al meer dan 25 jaar elk jaar op de zaterdag voor Kerst (soms de voorlaatste zaterdag voor Kerst) internationale Kerstliederen (Christmas Carols) op de Zaterdagmarkt op de Lindengracht in Amsterdam. Het geld dat we hiermee jaarlijks ophalen wordt al meer dan 25 jaar volledig gedoneerd aan Artsen Zonder Grenzen.


View all
Christmas Carols voor Artsen Zonder Grenzen 16 dec. 2023 16-12-2023 | 10:30