Weg naar de Finishlijn: Triatlon, Vriendschap en Verandering

Driek Van Den Beuken

( Member of team: Ironman70.3_Knokke-Heist )

Raised

25
1% reached of my target amount €2,000

Beste vrienden, familie en supporters,

De komende maanden zal ik een reis maken die verder gaat dan enkel zwemmen, fietsen en hardlopen. Het is een reis van toewijding, doorzettingsvermogen en bovenal, van verandering. Als onderdeel van het team dat de Ironman 70.3 in Knokke-Heist aangaat, ben ik vastbesloten om niet alleen mijn eigen grenzen te verleggen, maar ook grenzen te doorbreken voor degenen die het meest kwetsbaar zijn.

Het is een kans om samen met vrienden een verschil te maken. We hebben besloten om niet alleen voor onszelf te racen, maar ook voor anderen. We zullen kilometers afleggen om geld in te zamelen voor Artsen Zonder Grenzen, een organisatie die levens redt in de meest kritieke situaties wereldwijd.

Ik nodig jullie uit om deel uit te maken van mijn reis. Elk beetje steun, elk aanmoedigend woord, draagt bij aan het grotere doel dat we nastreven. Laten we samen levens veranderen, hoop brengen en laten zien dat sport niet alleen gaat over persoonlijke prestaties, maar ook over collectieve impact.

Volg mijn reis, deel in de overwinningen en tegenslagen, en laten we samen een verschil maken dat veel verder reikt dan de finishlijn van de Ironman 70.3. Jullie steun betekent alles voor mij en voor degenen die we proberen te helpen.