Inzamelingsactie Gaza Artsen Zonder Grenzen

Hardt Letselschade

( Member of team: Hardt Letselschade )

Raised

7,050
70% reached of my target amount €10,000
Closed You can't donate anymore

Lieve mensen,

Bij Hardt Letselschade realiseren we ons dat onze missie verder reikt dan alleen juridische aangelegenheden; we voelen een diepe verbondenheid met de kwetsbaren in wereld om ons heen. In deze periode van wereldwijde onrust en conflict nodigen we u uit om samen met ons na te denken over onze gezamenlijke verantwoordelijkheid als mens, maar ook als organisatie.

De afgelopen weken hebben we met diep verdriet de escalerende humanitaire noodsituatie in Gaza moeten aanschouwen. Met name het ondraaglijk leed dat de onschuldige burgers waarbij een groot deel van hen nog kind is daar moeten doorstaan, is hartverscheurend.

In deze sombere tijden voelen we een dringende morele verplichting om een positieve impact te realiseren, hoe bescheiden die ook mag lijken. Daarom hebben we besloten om een inzamelingsactie op te zetten ten behoeve van Artsen zonder Grenzen. Zij werken momenteel samen met de WHO en de Egyptische Rode Halve Maan om medische benodigdheden te verzamelen, waardoor levensreddende chirurgische ingrepen in Gaza mogelijk worden gemaakt.

Te midden van deze uitdagende wereld worden we herinnerd aan belangrijke vragen: welke erfenis willen we achterlaten? Welke impact kunnen we gezamenlijk teweegbrengen wanneer we onze krachten bundelen?

Onze betrokkenheid begint met een donatie van € 5.000,- als bijdrage aan de humanitaire hulpverlening. Ons doel is niet perse het streefbedrag op te halen, maar richt zich vooral op het benadrukken van onze gedeelde menselijke waarden, zoals medeleven en compassie tonen.

We nodigen u daarom uit om deel te nemen aan onze gezamenlijke missie als mens. Uw bijdrage, ongeacht de omvang, draagt bij aan een wereld waarin hoop, genezing en liefde centraal staan.

Laten we gezamenlijk een erfenis creëren van mededogen, hoop en verandering.
Dank u hartelijk voor uw steun.

Met warme groet,
Hardt Letselschade