F

Elke baby een kans op leven

Familie Groenenboom

Raised

1,152
115200% reached of my target amount €1
Closed You can't donate anymore

Lieve familie en vrienden,

Na een ingewikkelde zwangerschap kunnen we opgelucht ademhalen: hier is hij dan eindelijk, ons prachtige jongetje! We zijn blij dat we de zwangerschap met zo'n prachtig cadeau kunnen afsluiten, en hebben er zin in om als gezin met zijn viertjes verder te gaan. Hartelijk dank ook aan iedereen die ons in deze periode heeft gesteund. Via bemoedigende appjes en telefoontjes en praktische hulp als maaltijden, was opvouwen en oppassen. Dit heeft ons ontzettend geholpen.

Maar we weten ook dat we heel veel geluk hebben gehad. Echo's, hartfilmpjes, opnames, een ambulance die binnen een kwartier voor de deur staat en een veilige keizersnede... hoewel we de medische molen af en toe helemaal zat waren, kunnen we ook niet anders dan dankbaar zijn. Want dat dit kindje levend ter wereld kon komen is niets minder dan een wonder. In landen zonder goede medische hulp overleven zowel moeder als baby een placenta previa totalis vrijwel niet. En met die wetenschap in ons achterhoofd en dit kindje veilig in onze armen willen we iets terugdoen. Voor al die moeders en baby's die deze medische zorg ook zo hard nodig hebben voor een kans op leven.

Op deze pagina kun je een donatie doen voor Artsen zonder Grenzen. Wereldwijd verlenen zij medische zorg vóór, tijdens en na de bevalling, op plekken waar deze zorg nauwelijks toegankelijk is. Van mobiele klinieken in Afghanistan, tot vluchtelingenkampen in Somalië. We hopen van harte dat jullie samen met ons dit doel willen steunen.

Liefs!

Familie Groenenboom