I

Imme- baby zonder grenzen

Ingeborg en Gert

Raised

490
98% reached of my target amount €500
Closed You can't donate anymore

Imme is geboren! We zijn ontzettend blij met ons lieve, gezonde meisje. Een mooier kado konden we ons niet wensen.  

We hebben voor, tijdens en na de zwangerschap en bevalling fantastische medische zorg gekregen van alle gynaecologen, verpleegkundigen, verloskundigen en kraamverpleegkundigen. Zwangerschap en bevalling kunnen enorm kwetsbaar zijn en we boffen dat we in Nederland op zulke goede zorg kunnen rekenen.
 
Een kraamcadeau is natuurlijk iets vrijblijvends en voel je vooral niet verplicht om Imme iets te geven. Maar overweeg je een kadootje? Lees dan even verder.
 
We zijn kleinbehuisd, zeker nu we met z'n drieën zijn. We hebben knuffels, kleding en speelgoed genoeg voor ons meisje. Tegelijkertijd weten we dat veilig bevallen en opgroeien voor baby's elders in de wereld absoluut niet vanzelfsprekend is. Daarom vragen we je- mocht je een kadootje voor Imme overwegen- in plaats van een kraamkado een donatie te doen voor moeders en baby's in crisis- en conflictgebieden. 
 
Je gift gaat naar Baby zonder grenzen. Wil je weten wat Artsen Zonder Grenzen met dit geld doet? Kijk dan even hier: https://www.actiezondergrenzen.nl/project/babyzondergrenzen
 
Elke bijdrage, hoe klein of groot dan ook, is welkom.
 
Dankjewel en veel liefs,
 
Gert, Ingeborg en Imme.