Baby Isa zonder grenzen!

Isa Seeder

Raised

170
100% reached of my target amount €170
Closed You can't donate anymore

Wat een geluk! Isa is geboren! 

Wij realiseren ons hoeveel geluk wij hebben dat ons kindje in een veilige omgeving geboren is, omringd door liefde en indien nodig is er medische zorg. Maaike krijgt goede medische zorg, van de kraamhulp en de verloskundige. En voor Isa is ook alles geregeld, de hielprik heeft al plaatsgevonden, al zal ze daar zelf iets minder blij mee zijn.

Dat dit niet overal in de wereld vanzelfsprekend is realiseren wij ons goed.

Een kraamcadeau is uiteraard iets vrijblijvends. Voel je niet verplicht om ons iets te geven. Maar overweeg je ons een kraamcadeau te geven? Lees dan even door.


Ruim twee jaar geleden zijn we bij de geboorte van Jente enorm verwend met mooie cadeaus, zachte knuffels, vele vrolijke rammelaars en de allerliefste rompers. Hier kan ook haar zusje Isa weer gebruik van maken.
Daarnaast hebben wij onbeperkt toegang tot schoon drinkwater, is ons huis warm en is medische hulp nooit ver weg.

Omdat we voor Isa dan ook geen materiële wensen hebben, vragen we jullie om een eventueel kraamcadeau geheel of gedeeltelijk te doneren aan Stichting Artsen zonder Grenzen. De giften worden ingezet voor medische zorg aan moeders en baby's in conflict- en rampgebieden. Al voor kleine bedragen kan er gezorgd worden voor basisbehoeften die voor ons zo vanzelfsprekend zijn, bijvoorbeeld schoon drinkwater. Wij kunnen geen mooier kraamcadeau bedenken dan het verbeteren van de levensomstandigheden van andere kinderen, mogelijk later vriendjes en vriendinnetjes van Isa.

We willen nogmaals benadrukken; niets is verplicht, en voel je vooral ook niet bezwaard om zo ‘met lege handen’ aan te komen. Dat is juist het idee! Doneren mag natuurlijk ook anoniem, het is immers geen wedstrijd wie het meest vrijgevig is.

Heel erg bedankt!

Gijs, Maaike, Jente en Isa 

 

 

Voorbeelden van dingen die Artsen zonder Grenzen met onze donaties kan doen...

Met € 10,- kan Artsen zonder Grenzen een kit maken voor een veilige (thuis)bevalling voor 1 moeder en haar baby.
Voor € 2,50 kan Artsen zonder Grenzen 1 geïmpregneerd muskietennet kopen om mensen tegen malaria te beschermen.
Met € 5,- kan Artsen zonder Grenzen zo'n 150.000 liter water zuiveren, goed voor 7.500 mensen per dag.
Met € 25,- kan Artsen zonder Grenzen speciale, energierijke voeding kopen om 1 ondervoed kind in 5 weken weer op de been te helpen en te laten aansterken