Hallo wereld!

Janne Rosier

Raised

1,205
120500% reached of my target amount €1
Closed You can't donate anymore

Lieve vrienden en familie,

Wij zijn zo blij met de geboorte van Janne! Ze is klein, maar sterk en heel tevreden. Ze is klaar om de wereld te gaan ontdekken, samen met haar grote zus Lena!

Wij willen ons geluk graag delen. We weten dat er plekken op de wereld zijn waar moeders en baby's door extreme omstandigheden niet de zorg kunnen krijgen die ze nodig hebben. De huidige periode van crisis in ons eigen land doet ons extra beseffen hoe goed de zorg in Nederland eigenlijk is en dat wij het hier zo ontzettend goed hebben. Daarom willen we u en jullie vragen om in plaats van ons een kraamcadeautje te geven (mocht je dat van plan zijn), een gift over te maken naar Artsen Zonder Grenzen.

Doen jullie met ons mee? Heel erg bedankt!

Nanda en Hilbert

 

 

(Bij het doen van een donatie via deze pagina wordt gevraagd voor- en achternaam in te vullen. Alleen de voornaam zal te zien zijn op de donatie pagina, de achternaam blijft verborgen.

Je kunt ook het hokje aanvinken bij "Mijn naam niet tonen aan bezoekers van de website", als je anoniem een gift wilt doen. Voor onszelf zijn wel alle namen zichtbaar.

Als de betaling is afgerond is er nog een mogelijkheid een bericht te plaatsen. Dit bericht is ook openbaar op de website te lezen.)