Ons huis uit zijn voegen laten barsten willen we niet, help kinderen in oorlogsgebied

Lauren Elise Bosch

Raised

1,145
114% reached of my target amount €1,000
Closed You can't donate anymore

Lauren is geboren! Wat zijn we daar blij mee. Nu lekker met z'n vieren elkaar leren kennen en genieten.

Wij krijgen hier goede zorg en genieten van de kraamzorg die ons een week lang in de watten legt. Denise krijgt goede medische zorg, van de kraamhulp én de verloskundige. En Lauren wordt gelijk in ons fantastische zorgstelsel opgenomen. Zelf zal ze wat minder blij zijn met de hielprik, maar dat is dan ook wel het ergste wat ze er aan overhoudt.

Een kraamcadeau is uiteraard iets vrijblijvends. Voel je niet verplicht om ons iets te geven. Maar overweeg je ons een kraamcadeau te geven? Lees dan even door.

Wij hebben alle belangrijke spullen nog van Felix' babytijd. Ook wat betreft speelgoed en knuffels hebben we niks te klagen. Nou ja, misschien dat ons huis wat klein begint te worden met al dat speelgoed. Maar een nieuw huis is wellicht een wat groot kraamcadeau...

Tegelijkertijd weten we dat elders op de wereld veel baby's het niet eens redden om in leven te blijven. Dat heeft Denise ervaren tijdens haar stage in Tanzania. En op dit moment werkt een goede vriendin van ons, Mirte, voor Artsen Zonder Grenzen in het vluchtingenkamp Bentiu in Zuid Sudan. Daar ziet zij natuurlijk dezelfde ellende waar moeders en hun kinderen in moeten leven. Zie ook het nieuwsitem via de links boven of onder deze tekst.

In plaats van je geld bij de Hema of Prenatal achter te laten, zijn wij erg blij als je ons helpt met de actie Baby's Zonder Grenzen. Wil je weten wat Artsen Zonder Grenzen met dit geld doet? Kijk dan ook even op hun eigen pagina: https://www.actiezondergrenzen.nl/project/babyzondergrenzen

Mocht je een bijdragen willen geven, dan kun je doneren via onze eigen actiepagina, dat is de pagina die je nu leest. Dat mag natuurlijk ook anoniem, het is immers geen wedstrijd wie het meest vrijgevig is. Heb je een fantastisch idee voor een persoonlijk kraamcadeau voor ons, dan zijn we daar natuurlijk ook heel blij mee!