Ik loop met de Dam tot Damloop voor Artsen zonder Grenzen

Mahan Shoker

( Member of team: CMS )

Raised

351
140% reached of my target amount €250

Allereerst wil ik mijn bijdrage leveren aan het redden van levens over de hele wereld. Artsen zonder Grenzen is een organisatie die ongelooflijk werk verricht door medische hulp te bieden aan mensen in conflictgebieden, bij natuurrampen en in gebieden met een gebrekkige gezondheidszorg. Door geld op te halen, kan ik indirect bijdragen aan het financieren van levensreddende behandelingen, medicijnen en chirurgische ingrepen voor degenen die dit het hardst nodig hebben.

Ten tweede wil ik mezelf uitdagen en persoonlijke grenzen verleggen. De Dam tot Dam Loop is een uitdagende hardloopwedstrijd die een grote mate van fysieke en mentale inzet vereist. Door deze race aan te gaan, kan ik bewijzen dat ik in staat ben om obstakels te overwinnen en mijn doelen te bereiken.

Daarnaast zal ik deel uitmaken van een groep enthousiaste hardlopers die allemaal dezelfde missie delen: het ondersteunen van Artsen zonder Grenzen. Door me aan te sluiten bij dit team van gelijkgestemde individuen, kan ik nieuwe vriendschappen smeden en een netwerk opbouwen van mensen die zich inzetten voor een betere wereld. Samen kunnen we een krachtige impact maken en een positieve verandering teweegbrengen.