Kraamcadeau voor Milou

Milou Freya Anna Bosch

Opgehaald

770
67% bereikt van mijn streefbedrag € 1.145
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Milou is geboren!

We hebben de gynaecologische en verloskundige zorg in Nederland van dichtbij en intensief meegemaakt afgelopen jaar. De begeleiding tijdens de zwangerschap en de geboorte van de tweeling, de extra aandacht en compassie die we hebben ervaren vanuit de verloskundige praktijk tijdens deze nieuwe zwangerschap. En nu hulp en ondersteuning in de vorm van kraamzorg. Daar zijn we in goede handen en dat geeft ons relatieve rust om van onze jongste dochter te kunnen genieten en haar te leren kennen.

Een kraamcadeau is uiteraard iets vrijblijvends. Voel je niet verplicht om ons iets te geven. Maar overweeg je ons een kraamcadeau te geven? Lees dan even door.

Na de geboorte van Lauren gaven we al aan dat we de meeste spullen nog hebben en dat geldt nog steeds. Nieuwe huizen kopen zijn we ondertussen expert in geworden, dus daar kun je ons ook al niet meer blij mee maken.

Tegelijkertijd weten we dat elders op de wereld veel baby's het niet eens redden om in leven te blijven. Dat heeft Denise ervaren tijdens haar stage in Tanzania. En de verhalen van onze goede vriendin Mirte staan nog in ons geheugen gegrift. Zij heeft voor voor Artsen Zonder Grenzen op verschillende plekken gewerkt, waaronder in een vluchtelingenkamp Bentiu in Zuid Sudan. Of luister haar podcast van Podnataal op https://www.artsenzondergrenzen.nl/grenzeloos/podcast/

In plaats van je geld bij de Hema of Prenatal achter te laten, zijn wij erg blij als je ons helpt met de actie Baby's Zonder Grenzen. Wil je weten wat Artsen Zonder Grenzen met dit geld doet? Kijk dan ook even op hun eigen pagina: https://www.actiezondergrenzen.nl/project/babyzondergrenzen

Mocht je een bijdragen willen geven, dan kun je doneren via onze eigen actiepagina, dat is de pagina die je nu leest. Dat mag natuurlijk ook anoniem, het is immers geen wedstrijd wie het meest vrijgevig is. Heb je een fantastisch idee voor een persoonlijk kraamcadeau voor ons, dan zijn we daar natuurlijk ook heel blij mee!