Pepijn voor baby's zonder grenzen

Harmen en Patricia van Doorn

Opgehaald

1.410
282% bereikt van mijn streefbedrag € 500
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Hoera! Pepijn is geboren! Wat is hij ongelooflijk welkom en wat hebben we lang naar hem uitgekeken.

Omdat Pepijn een grote broer én zus heeft, hebben we meer dan genoeg babyspullen in huis. En doordat hij ook een broertje in de hemel heeft, hebben we zelf ervaren hóeveel pijn het doet als een baby niet in leven blijft. Hoe moeilijk het is om 'door te gaan' als je na een zwangerschap met lege handen achterblijft. 

Tijdens deze kraamweek gingen onze gedachten geregeld naar moeders in vluchtelingenkampen. Kraamvrouwen die niet kunnen 'binnen blijven' tot hun nog zo kwetsbare baby op geboortegewicht is. Die borstvoeding op gang moeten krijgen in de meest stressvolle omstandigheden, en moeten herstellen van hun bevalling zonder hygienische voorzieningen en goede zorg. Aan moeders die door gebrek aan zorg hun wél levensvatbare baby verliezen. 

Nu we opnieuw mogen ervaren hóeveel licht en vreugde een baby brengt, zelfs in verdriet en pijn, willen we ons geluk graag delen. Mocht je een cadeautje voor Pepijn overwegen, dan zouden we je willen vragen een donatie te doen aan Baby Zonder Grenzen; voor moeders en baby's in verschillende crisis- en conflictgebieden.
Let op! Een donatie aan een goed doel kun je opgeven bij de inkomstenbelasting, dan levert je dat belastingteruggave op (hint: je kunt dus eigenlijk meer geven :D). 

Niets is verplicht, en voel je vooral ook niet bezwaard om ‘met lege handen’ aan te komen. Dat is juist het idee!

Pepijn betekent trouwens 'daadkrachtig'. Met jullie hulp kan hij zijn naam nú al eer aandoen! Daadkrachtig was hij overigens ook al tijdens de zwangerschap, door steeds onmiskenbaar duidelijk te maken dat het hartstikke goed met hem ging :).