Team Triple Dutch doet de Mongol Rally

Team Triple Dutch

Raised

690
53% reached of my target amount €1,300
Closed You can't donate anymore

Tijdens onze reis naar Siberië komen we ook door Tadzjikistan en Oezbekistan. In deze landen is de nomadische cultuur nog ruim aanwezig! Veel mensen wonen er in tenten en werken op het land of met vee. We zullen hier prachtige tijden beleven en nieuwe culturen leren kennen. De lokale bevolking staat erom bekend dat ze reizigers opvangen in hun eigen huis en laten kennis maken met de lokale gerechten. Gastvrijheid staat bij de arme bevolking centraal, en een vergoeding is over het algemeen optioneel. 

Maar het zijn ook twee landen waar wij nauwelijks kennis van hebben en waar veel TBC voorkomt. AZG helpt in deze landen om de TBC epidemie te bestrijden. Uiteraard zullen wij zelf ook slachtoffer worden van de inentingen die in deze landen onmisbaar zijn. 

Door Artsen Zonder Grenzen te steunen willen wij de bevolking van deze landen die ons ongetwijfeld op een zeer gastvrije manier zal ontvangen helpen om de epidemie te overwinnen en te profiteren van onze reis door hun land. Alle hulp wordt zeer gewaardeerd dus help mee door te doneren via de link aan de rechterkant!