Beklimming Mount Everest 2019

Wilco Dekker

Raised

9,015
101% reached of my target amount €8,848
Closed You can't donate anymore

30 juni 2019

Het is 30 juni 2019 en we hebben het streefbedrag van 8.848 euro gehaald! Wat een top prestatie! Dank aan iedereen die een donatie heeft gedaan en heeft meegeholpen om deze 'top' te bereiken.

Zelf heb ik op 23 mei 2019 05:40 de top van de Mount Everest bereikt (8.848 meter) met de vlag van Artsen zonder Grenzen. Een geweldige ervaring die heeft laten zien dat met een goede voorbereiding, de juiste instelling en gedrevenheid je iets kan bereiken dat je voorheen voor bijna onmogelijk hield.

Nogmaals dank voor jullie betrokkenheid en blijf Artsen zonder Grenzen steunen!

Wilco 
www.grenzenaandetop.nl

  

 

Hi, welkom op mijn actiepagina!

Ik heb een enorme passie voor expeditie klimmen en ben na jaren voorbereiding klaar om de hoogste berg ter wereld te gaan beklimmen. De Mount Everest. De expeditie zal in april 2019 starten maar alle voorbereidingen zijn al begonnen en ik wil deze actie nu al openen. Ik heb er voor gekozen om deze reis niet alleen te maken. Ik had een sterk gevoel om deze reis naar de top van de wereld te verbinden aan een organisatie waar ik veel respect voor heb: Artsen zonder Grenzen.

Ik heb zelf 20 maanden voor Artsen zonder Grenzen in Congo en de Centraal Afrikaanse Republiek gewerkt. Voor een mazelen vaccinatie campagne en twee ziekenhuis missies. Op mijn site www.grenzenaandetop.nl kan je meer lezen over wat ik bij Artsen zonder Grenzen heb gedaan en wat dat werk met je doet. Ik merk dat er veel overlap zit tussen de missies die ik daar heb meegemaakt en de expedities die ik tegenwoordig onderneem.

De overlap zit met name in het duidelijke doel, de eenvoud van leven, de tijd voor reflectie, het toeleggen op wat je echt wilt betekenen. Voor mij was het duidelijk dat ik deze bijzondere beklimming niet zonder Artsen zonder Grenzen wilde doen.

Mijn streven is om naast het doel om de top van de Mount Everest te bereiken (8.848 meter) ook voor elke hoogtemeter die ik afleg een euro op te halen en zodoende in ieder geval 8.848 euro aan Artsen zonder Grenzen te kunnen doneren. Voel jij je aangetrokken, geinspireerd en wil je me mentaal steunen? Doneer dan iets van wat je kan missen om Artsen zonder Grenzen te helpen met hun missie en mij mentaal te steunen de top te bereiken. Natuurlijk hoop ik dat we ruimschoots over de 8.848 euro heen gaan, al is het alleen al om te laten zien dat er geen grenzen aan een top zijn. Ik hoop jullie op mijn site terug te zien, daar kan je alles volgen.

 

Alvast heel veel dank,

Wilco Dekker

 

 

Volg alle voorbereidingen en de beklimming op:

www.grenzenaandetop.nl

mail me op wilco@grenzenaandetop.nl