Adventure4Charity

Adventure4Charity
van totaal € 1.500 (0%)

Wij hebben onszelf een ludiek doel gesteld. Aankomende zomer gaan wij, in een Fiat Cinquecento uit 1998 voor het goede doel naar Mongolië rijden. Hiervoor willen wij om jouw hulp en bijdrage vragen. Bijdrage in de vorm van een kleine donatie via onze actiepagina op de site van Artsen zonder Grenzen. De mogelijkheid om zo’n reis te maken is niet voor iedereen weggelegd. Helaas is het zo dat een grote groep mensen zelfs geen toegang heeft tot primaire goederen. Een reden voor ons om d.m.v. dit absurde reisplan aandacht en steun voor Artsen zonder Grenzen te vragen.

Tot slot, ben je niet in de gelegenheid om ons financieel te steunen, dan kan je ons alsnog helpen! Op welke manier je ons nog meer kan steunen kan je vinden op onze Facebook pagina. Alvast hartelijk dank voor alle steun!

Gedurende de reis zullen we jullie op de hoogte houden van al onze avonturen op deze Facebook pagina, so stay tuned!

https://www.facebook.com/Adventure4Charity-577473725926518/

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.