ALLUZ MHR REESTIEM

ALLUZ MHR naar de Baltic Sea Circle!
van totaal € 750 (172%)

Wij van ‘ Alluz MHR Reestiem’ hopen in twee weken tijd 8500 kilometer af te leggen in de ‘Baltic Sea Rally’. Tijdens deze rally zullen wij elf landen doorkruizen: Nederland, Duitsland, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Rusland, Estland,Letland, Litouwen en Polen. Dit gaat een bijzonder uitdagende reis worden, omdat wij afhankelijk zijn van elkaar en de hulp van anderen.
Tijdens deze reis hopen wij geld op te halen voor Artsen zonder Grenzen, omdat zij mensen in nood willen helpen en wij van ‘Alluz MHR Reestiem’ dragen daar graag een steentje aan bij. Artsen zonder grenzen staan voor onafhankelijkheid, zelf en ter plaatse. Deze kernwaarden sluiten aan bij ons avontuur door de wildernis. Waar de artsen zelf bepalen aan wie, hoe en waar zij hulp gaan verlenen, moeten wij ook gaan ontdekken wanneer wij op onze bestemming zullen aankomen, waar we zullen belanden en hoe we eerste hulp aan de auto moeten gaan verlenen. 
Wij zullen hulp moeten krijgen van andere teams en met sponsoren hopen wij iets terug te kunnen doen voor Artsen zonder Grenzen, zodat zij de mensen die onrecht wordt aangedaan, de hulp kunnen bieden die zij nodig hebben. Op deze manier hopen wij een bijdrage te leveren aan artsen zonder grenzen, waardoor zij het verschil kunnen maken!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.