Rennen zonder Grenzen

Rennen zonder Grenzen
van totaal € 200 (176%)

Hallo wij zijn Anna en Scott, 2 studenten van de HBO opleiding Sportkunde die wij volgen aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Voor een schoolopdracht hebben wij de mogelijkheid gekregen een innovatieve sponsorloop te organiseren die voor iedereen toegankelijk is.

 

Op 4 april willen wij graag samen met iedereen die gek is op hardlopen in actie komen voor Artsen zonder Grenzen.  We hebben hiervoor een nieuw soort sponsorloop bedacht namelijk: Rennen zonder Grenzen. 


Wat gaan we doen:
We gaan allemaal tegelijkertijd samen hardlopen dit wil zeggen, we starten allemaal tegelijkertijd, maar jij bepaalt waar je loopt. We gebruiken Strava om bij te houden hoever en waar iedereen loopt en de bedoeling is dat iedereen op zoek gaat naar zijn/haar eigen sponsor. Je sponsors kunnen ervoor kiezen om te sponsoren per gelopen kilometer of een vast bedrag over te maken. Uiteraard kan je zelf ook een bedrag sponsoren!

Volg ook onze facebookpagina: https://www.facebook.com/rennenzondergrenzen/ voor meer informatie over dit evenement!

Waarom doen wij dit voor Artsen Zonder Grenzen?

Ten eerste vinden wij het initiatief van Artsen Zonder Grenzen erg goed en willen wij hier graag ons steentje aan bijdragen. De mensen in een noodsituatie willen wij helpen door een bijdrage te leveren. Het lopen in jouw eigen omgeving is symbolisch voor het feit dat wij vrij zijn om te doen wat we willen. Daarom past dit evenement ook zo goed bij Artsen Zonder Grenzen. De mensen in een noodsituatie hebben deze vrijheid niet en kunnen niet naar buiten om een rondje te lopen.

Met ons evenement proberen wij mensen te laten beseffen dat niet iedereen de vrijheid heeft om te gaan en staan waar ze willen.

Ren jij met ons mee?

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.