Rennen zonder Grenzen

Rennen zonder Grenzen
Normal 53855e2953840c73ae1cfd4440114d90c2fbd01c
from € 200 (176%)

Hallo wij zijn Anna en Scott, 2 studenten van de HBO opleiding Sportkunde die wij volgen aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Voor een schoolopdracht hebben wij de mogelijkheid gekregen een innovatieve sponsorloop te organiseren die voor iedereen toegankelijk is.

 

Op 4 april willen wij graag samen met iedereen die gek is op hardlopen in actie komen voor Artsen zonder Grenzen.  We hebben hiervoor een nieuw soort sponsorloop bedacht namelijk: Rennen zonder Grenzen. 


Wat gaan we doen:
We gaan allemaal tegelijkertijd samen hardlopen dit wil zeggen, we starten allemaal tegelijkertijd, maar jij bepaalt waar je loopt. We gebruiken Strava om bij te houden hoever en waar iedereen loopt en de bedoeling is dat iedereen op zoek gaat naar zijn/haar eigen sponsor. Je sponsors kunnen ervoor kiezen om te sponsoren per gelopen kilometer of een vast bedrag over te maken. Uiteraard kan je zelf ook een bedrag sponsoren!

Volg ook onze facebookpagina: https://www.facebook.com/rennenzondergrenzen/ voor meer informatie over dit evenement!

Waarom doen wij dit voor Artsen Zonder Grenzen?

Ten eerste vinden wij het initiatief van Artsen Zonder Grenzen erg goed en willen wij hier graag ons steentje aan bijdragen. De mensen in een noodsituatie willen wij helpen door een bijdrage te leveren. Het lopen in jouw eigen omgeving is symbolisch voor het feit dat wij vrij zijn om te doen wat we willen. Daarom past dit evenement ook zo goed bij Artsen Zonder Grenzen. De mensen in een noodsituatie hebben deze vrijheid niet en kunnen niet naar buiten om een rondje te lopen.

Met ons evenement proberen wij mensen te laten beseffen dat niet iedereen de vrijheid heeft om te gaan en staan waar ze willen.

Ren jij met ons mee?

 

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.