Sportkunde

Rennen zonder Grenzen
van totaal € 100 (0%)
Afgesloten

Hallo wij zijn Anna en Scott, 2 studenten van de HBO opleiding Sportkunde die wij volgen aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Voor een schoolopdracht hebben wij de mogelijkheid gekregen een innovatieve sponsorloop te organiseren die voor iedereen toegankelijk is.

Met de de non-profit organisatie Artsen zonder Grenzen zijn wij in samenwerking gegaan en zijn we uitgekomen op het evenement ‘Rennen zonder grenzen’, HET hardloop evenement ZONDER locatie! Waarom doen wij dit voor Artsen Zonder Grenzen? Ten eerste vinden wij het initiatief van Artsen Zonder Grenzen erg goed en willen wij hier graag ons steentje aan bijdragen. De mensen in een noodsituatie willen wij helpen door een bijdrage te leveren. Het lopen in jouw eigen omgeving is symbolisch voor het feit dat wij vrij zijn om te doen wat we willen. Daarom past dit evenement ook zo goed bij Artsen Zonder Grenzen. De mensen in een noodsituatie hebben deze vrijheid niet en kunnen niet naar buiten om een rondje te lopen. Met ons evenement proberen wij jullie te laten beseffen dat niet iedereen de vrijheid heeft om te gaan en staan waar ze willen.

Wil jij ons hierbij helpen? Ren dan mee op 4 april! Voor meer informatie houd onzen Facebook website in de gaten.

https://www.facebook.com/rennenzondergrenzen/

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.