Sportkunde

Rennen zonder Grenzen
from € 100 (0%)
Closed

Hallo wij zijn Anna en Scott, 2 studenten van de HBO opleiding Sportkunde die wij volgen aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Voor een schoolopdracht hebben wij de mogelijkheid gekregen een innovatieve sponsorloop te organiseren die voor iedereen toegankelijk is.

Met de de non-profit organisatie Artsen zonder Grenzen zijn wij in samenwerking gegaan en zijn we uitgekomen op het evenement ‘Rennen zonder grenzen’, HET hardloop evenement ZONDER locatie! Waarom doen wij dit voor Artsen Zonder Grenzen? Ten eerste vinden wij het initiatief van Artsen Zonder Grenzen erg goed en willen wij hier graag ons steentje aan bijdragen. De mensen in een noodsituatie willen wij helpen door een bijdrage te leveren. Het lopen in jouw eigen omgeving is symbolisch voor het feit dat wij vrij zijn om te doen wat we willen. Daarom past dit evenement ook zo goed bij Artsen Zonder Grenzen. De mensen in een noodsituatie hebben deze vrijheid niet en kunnen niet naar buiten om een rondje te lopen. Met ons evenement proberen wij jullie te laten beseffen dat niet iedereen de vrijheid heeft om te gaan en staan waar ze willen.

Wil jij ons hierbij helpen? Ren dan mee op 4 april! Voor meer informatie houd onzen Facebook website in de gaten.

https://www.facebook.com/rennenzondergrenzen/

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.