A

ALLUZ MHR REESTIEM

ALLUZ MHR naar de Baltic Sea Circle!

Raised

1,290
172% reached of total of €750
Closed You can't donate anymore

Wij van ‘ Alluz MHR Reestiem’ hopen in twee weken tijd 8500 kilometer af te leggen in de ‘Baltic Sea Rally’. Tijdens deze rally zullen wij elf landen doorkruizen: Nederland, Duitsland, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Rusland, Estland,Letland, Litouwen en Polen. Dit gaat een bijzonder uitdagende reis worden, omdat wij afhankelijk zijn van elkaar en de hulp van anderen.
Tijdens deze reis hopen wij geld op te halen voor Artsen zonder Grenzen, omdat zij mensen in nood willen helpen en wij van ‘Alluz MHR Reestiem’ dragen daar graag een steentje aan bij. Artsen zonder grenzen staan voor onafhankelijkheid, zelf en ter plaatse. Deze kernwaarden sluiten aan bij ons avontuur door de wildernis. Waar de artsen zelf bepalen aan wie, hoe en waar zij hulp gaan verlenen, moeten wij ook gaan ontdekken wanneer wij op onze bestemming zullen aankomen, waar we zullen belanden en hoe we eerste hulp aan de auto moeten gaan verlenen. 
Wij zullen hulp moeten krijgen van andere teams en met sponsoren hopen wij iets terug te kunnen doen voor Artsen zonder Grenzen, zodat zij de mensen die onrecht wordt aangedaan, de hulp kunnen bieden die zij nodig hebben. Op deze manier hopen wij een bijdrage te leveren aan artsen zonder grenzen, waardoor zij het verschil kunnen maken!