Grensloos doorzetten

Sporten Met Een Doel: Ironman 70.3 Voor Artsen Zonder Grenzen

Raised

25
0% reached of total of €8,000

We dagen onszelf uit op de Ironman 70.3 in Knokke-Heist, niet alleen om fysieke grenzen te doorbreken, maar vooral om grenzen te doorbreken voor degenen die geen toegang hebben tot essentiële medische zorg. Als vriendengroep zijn we vastberaden om met elke zwemslag, fietsomwenteling en hardloopstap niet alleen onze eigen prestaties te verbeteren, maar ook levens te veranderen.

Onze motivatie reikt verder dan het sportieve. We zetten elke kilometer in om geld in te zamelen voor Artsen Zonder Grenzen, een organisatie die overal ter wereld medische hulp biedt aan mensen die het het hardst nodig hebben. Jouw steun helpt niet alleen ons de finishlijn te bereiken, maar stelt Artsen Zonder Grenzen in staat levens te redden, grenzen te overstijgen en hoop te brengen waar het het meest nodig is.

Samen kunnen we het verschil maken. Doe met ons mee, steun onze reis, en laten we samen een impact hebben die verder reikt dan de finishlijn van de Ironman 70.3. Laten we samen levens veranderen en hoop brengen naar gebieden waar het hard nodig is.