Team Drawn Poetry

Tekenen voor het goede doel!

Raised

1,600
80% reached of total of €2,000
Closed You can't donate anymore

Hoe het allemaal begonnen is

Het project Drawn Poetry begon in 2020 tijdens de lockdown.

We zijn allemaal verrast door Corona en het heeft een behoorlijk beroep gedaan op ieders flexibiliteit en creativiteit. Jezelf kunnen uiten blijft belangrijk. Vooral voor kunstenaars. En met dit project hadden we allemaal afleiding met een doel (én voor een goed doel). Dat je met een sprankje inspiratie, papier, potlood en een postzegel - iets heel kleins eigenlijk toch iets moois en groots kan maken samen is heel waardevol. Zo waren we vaak alleen, maar toch ook samen. Het eindresultaat is iets waar we enorm trots zijn! We hopen dat deze mondiale saamhorigheid anderen ook inspireert. Nu het weer kan is het dan ook tijd om dit project ten toon te stellen!

 

En toen……..

Van kaartenbox naar tentoonstelling!

De collectie ansichtkaarten gaan we nu tentoonstellen in Rotterdam. De originele ansichtkaarten en de boxsets, met alle geprinte kaarten samen, zullen te koop zijn en het ingezamelde geld gaat naar Artsen zonder Grenzen. 

 

Finissage en veiling goede doel

We gaan de tentoonstelling organiseren bij de stadskwekerij de Kas, in Blijdorp. De finissage is daar op zondag 24 oktober 2021 en de veiling voor het goede doel ook. 

Onder het genot van een hapje en een drankje maken we er een hele gezellige dag van met hopelijk een hoge opbrengst voor ons goede doel! 

NB: Je kunt nu al doneren via deze pagina! Uiteraard is elk bedrag welkom. Bij een bedrag vanaf €25 krijgt u de complete Drawn Poetry kaarten boxset. Deze kunt u dan op komen halen op zondag 24 oktober, vanaf 14:00 uur bij Stadskwekerij de Kas (Liever opsturen? Dat kan ook. Dan zijn de verzendkosten voor u). 

 

Locatie: Stadskwekerij de Kas, Van Beuningenstraat 22, 3039 WE Rotterdam

Datum en tijd: Zondag 24 oktober van 14:00 tot 16:00 uur

 

Mede mogelijk gemaakt door Cultuur Concreet:

Cultuur Concreet gelooft in de kracht van kunst en cultuur in de gebieden. Daarom investeert de stichting al bijna twintig jaar in het potentieel van de wijken. Met cultuurregisseurs in alle veertien gebieden van Rotterdam helpt Cultuur Concreet bewoners en makers hun plannen daar te realiseren. Daarnaast adviseert de stichting, gevraagd en ongevraagd, instellingen en beleidsmakers over ‘hyperlokale’ cultuur. Zo draagt Cultuur Concreet bij aan een stevige stad.