T

The Mix Generation Heroes

KIJKEN KIJKEN... MAAR NIET HELPEN

Raised

0
0% reached of total of €2,000
Closed You can't donate anymore

Kijken, Kijken maar… niet helpen Heb je wel eens meegemaakt dat je bij een noodsituatie komt en omstanders massaal staan te kijken, maar niet doen? Er zijn tal van voorbeelden waarbij slachtoffers niet worden geholpen, omdat omstanders de situatie negeren of beginnen met hun smartphone te filmen zoals: iemand die naast je bewusteloos neervalt, of een ongeluk dat voor je ogen gebeurt waarbij gewonden vallen. Heb jij dan enig idee wat je moet doen? Met de juiste handelingen red je levens en voorkom je erger. In en rond het huis, maar ook op de werkvloer, op school of bij je sportclub.

 

The Mix Generation oprichter en vrijwilliger Willy Tang heeft in 2016 diploma reanimatie BLS en AED behaald op 6 Juni 2016 (reanimatie partner hartstichting, Nederlandse Reanimatie Raad) En op 22 september 2016 Nikta (Nederland Instituut voor kwaliteitszorg) First Aid (incl. CPR en AED) behaald. Het was een droom om een ambulance chauffeur te worden in 2016, op de juiste timing op de juist plaats te zijn om hulp te verlenen, maar helaas door omstandigheden was het niet geworden maar wil dit als compensatie in 2018 als EHBO instructeur EHBO kennis breed en laagdrempelig verspreiden in mijn vrije tijd en hopelijk ook in ontwikkelingslanden.

 

Stichting The Mix Generation wilt haar eigen vrijwilligers opleiden door een instituut.

De EFR Instructeur Cursus (Emergency First Response Instructeur) is een EHBO Instructeurs Opleiding. Het geeft je training om les te geven in eerste hulp, hart reanimatie en om acute zorg te bieden aan kinderen. Je neemt vier modules van zelf studie door, neemt deel aan de presentaties en je leert hoe je op demonstratie niveau de technieken voor eerste hulp en hart reanimatie kunt geven. De cursus neemt één a 2 dagen in beslag.

 Na deze opleiding kun je lesgeven in Emergency First Responce, Primary Care and Secondary Care en Care for Children, aan duikers, familie, vrienden, scholen, clubs, bedrijven etc.

Deze cursus voldoen aan internationale richtlijnen.
Na de EFR instructeur zal Stichting The Mix Generation direct lesgeven In Rotterdam en omstreken, in het begin zal The Mix Generation samenwerken en mee kijken hoe andere instructeurs te werk gaan. Na deze avontuur zullen we als team naar de ontwikkelingslanden gaan om ons zelf in te zetten als hulpverlener.

 

Stichting The Mix Generation wil waar dan ook menselijk ongevallen voorkomen en verzachten, levens en gezondheid beschermen en het respect voor de mens waarborgen.

Maar dit kan alleen met uw support!

Steun ons!