Fietsen zonder Grenzen

Anne Gelens
van totaal € 750 (123%)
Afgesloten

Hoi Wij zijn Joep en Anne (vader en dochter) en op 22 april zullen wij van Alkmaar naar Parijs fietsen. Dit doen wij natuurlijk niet zomaar, maar voor Artsen zonder Grenzen.

Dat we voor artsen zonder grenzen zouden gaan fietsen waren we beide snel uit, want wij hebben onwijs veel respect voor de artsen die zich inzetten voor medische hulp in derde wereld landen. Omdat we zoveel mogelijk geld op willen halen voor dit doel gaan we de aankomende tijd allerlei leuke activiteiten organiseren, zoals raad de kilometer.

Om op de hoogte te blijven van alle acties en van onze reis hebben wij een Facebook pagina: Anne en joep fietsen zonder grenzen. Ook zitten wij op instagram om alle leuke kiekjes te delen van onze trainingen en onze reis naar Frankrijk! 

U kunt ons sposoren via deze pagina!

 

Wij hopen dat jullie ons zullen gaan volgen!

Groetjes,
Joep en Anne

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.