Armando en Wilmy

Armando en Wilmy van Veen
van totaal € 300 (128%)

Sinds onze kinderwens hebben we veel te maken gehad met medische professionals. De goede medische hulp die we kregen was soms hard nodig en zelfs van levensbelang. We zijn dankbaar dat dit allemaal mogelijk was. Wat een genade.. Onverdiend. En wat gunnen we elke ouder en elk kind de medische hulp die soms zo hard nodig kan zijn! Artsen zonder Grenzen zet zich in, in gebieden waar dit helaas niet vanzelfsprekend is.

Mocht je een kraamcadeautje overwegen, dan zouden we je willen vragen een donatie te doen aan Baby Zonder Grenzen voor moeders en baby's in crisis- en conflictgebieden.

Niets is verplicht en voel je vooral ook niet bezwaard om ‘met lege handen’ aan te komen. Dat is juist het idee!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.