Afscheid Ed Berends, huisarts en lid RvB SGE

Ed Berends
van totaal € 1.000 (377%)

Vanaf 1 juli 2021 zal Ed gaan genieten van een welverdiend pensioen. Ed heeft aangegeven dat hij het zou waarderen als mensen in plaats van een afscheidscadeau een donatie zouden doen aan Artsen zonder Grenzen. 

Persoonlijk bericht van Ed:

We merken dat grenzen belemmerend kunnen werken in de zorg. Dat geldt voor grenzen in het denken over zorg als 0de lijn, 1e lijn, 2e lijn en verder, maar ook landsgrenzen bij Corona.
Mensen die geboren zijn in landen waar minder faciliteiten zijn en grote problemen de kop op steken zijn gediend bij grenzeloze zorg. Artsen zonder Grenzen zet zich in voor die mensen in grote nood. Een beter cadeau, dan daar aan bijdragen, kan ik niet verzinnen.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.