CITY-TOWN-CITY 2020

Jan Steenbeek
Qr
from € 350 (130%)

*** De run is inmiddels geweest. De foto's staan beneden. Houd je startnummer bij de hand. Veel dank aan alle sponsors! ***

 

29 april 2020 vind de eerste editie van de City-Town-City run plaats. Een halve marathon van Amersfoort naar Scherpenzeel, en weer terug.

Wegens overweldigende belangstelling is het niet meer mogelijk je op te geven.

 

Starttijden

Startvak: Blauw

Starttijd: 13:00

Deelnemer

Nummer

Jan Steenbeek

0001

 

 

 

Publiek

De run is het best te volgen vanaf de publieke tribune. Dit is de bank in je eigen woonkamer. Meld je aan op 06-22986952 om toegevoegd te worden aan de WhatsApp groep met live doorkomsttijden en locatie van alle deelnemers.

 

Sponsering

Alle deelnemers lopen voor Artsen zonder Grenzen. Juist nu is ondersteuning op plaatsen waar gezondheidszorg niet vanzelfsprekend is van levensbelang.

Draag je steentje bij via de onderstaande link:

https://www.actiezondergrenzen.nl/actie/jan-steenbeek

 

 

Route

 

De route voert volledig langs het Vallei kanaal, over het jaagpad. De start is op een steenworp afstand van het tunneltje onder de A28 door. Het keerpunt is 10.55 kilometer verderop, in Scherpenzeel. De meeste deelnemers worden rond 14:00 in Scherpenzeel verwacht. De laatste lopers zijn rond 15:00 weer terug in Amersfoort.

 

Fotos

Start

Keerpunt

Finish

 

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.