Jeli zonder grenzen

Chris Groenveld
van totaal € 1 (72083%)

Omdat Jeli zeker niks tekort zal komen, vinden we het fijn als je in plaats van een eventueel kraamcadeautje een gift wilt doen aan het ‘baby zonder grenzen” project van Artsen zonder grenzen.

Net als bij Jeli's grote zus en broer willen we deze keer onze rijkdom liever delen met de mensen in de wereld die het minder hebben. En hoe mooi is het dan dat we dit kunnen doen bij leeftijdsgenoten van Jeli en de moeders (en vaders) in dezelfde levensfase als wij :)

Voel je vrij om iets te geven, of niet, alles mag :) Maar Jeli en d'r zus en broer komen wel bij je langs als ze 18 is waarom je wel of niet geholpen hebt ;)

Veel liefs,

Jeli, Moas, Venne, Chris & Marinke.

Ps. wil je wat meer weten over de moeder-en-kind zorgprojecten van Artsen Zonder Grenzen, kijk dan eens even rond op de site: https://www.artsenzondergrenzen.nl/verhalen/zorg-voor-moeders-en-kinderen/

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.