Tom zonder Grenzen

Koen Regout
van totaal € 1.000 (142%)
Afgesloten

Lieve familie en vrienden,

Ontzettend gelukkig en dankbaar zijn wij met de geboorte van onze 2e kerngezonde zoon Tom! Wederom voelen we ons erg bevoorrecht met de uitstekende zorg in Nederland van verloskundigen, artsen en verpleegkundigen tijdens zwangerschap en bevalling.

Door ons (voormalig) werk zijn wij ons meer dan bewust dat dit op veel plekken in de wereld helaas niet zo vanzelfsprekend is. Daarom willen we jullie vragen, mocht je een cadeautje voor Tom overwegen, om dit te doen in de vorm van een donatie aan 'Baby zonder Grenzen'. Je bijdrage ondersteunt zorg voor moeder en kind in projecten van Artsen zonder Grenzen in crisis- en conflictgebieden.

Onze dank is groot!

Koen, Nine, Daan en Tom

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.