Madeleine's eerste actie

Madeleine van der Torren
Normal 08d4d145dd4f56a3b249167656ad575fae4285bb
van totaal € 1 (60700%)
Afgesloten

Wat een privilege om in Nederland veilig ons kind te mogen verwelkomen! Op veel plekken in de wereld is hulp van een arts of verloskundige niet vanzelfsprekend. Artsen zonder Grenzen levert moeder- en kindzorg in crisis- en oorlogsgebieden. Wij willen dit heel graag ondersteunen en vragen daarom als kraamcadeau een bijdrage aan hun projecten. 

Lees hier verder over de moeder- en kindzorg projecten van Artsen zonder Grenzen: https://www.artsenzondergrenzen.nl/projecten/moeder-en-kindzorg.

Doneren kan via deze pagina of met een envelopje tijdens kraamvisite. Leuk als je bij je donatie een berichtje achterlaat!

Namens het project Baby zonder Grenzen en onszelf heel erg bedankt,
Cornelis, Roselin en Madeleine

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.