Moas zonder grenzen

Chris Groenveld
van totaal € 1 (42500%)
Afgesloten

Omdat Moas zeker niks tekort zal komen, vinden we het fijn als je in plaats van een eventueel kraamcadeautje een gift wilt doen aan het ‘baby zonder grenzen” project van Artsen zonder grenzen.

Net als bij z'n grote zus Venne willen we dit keer onze rijkdom liever delen met de mensen in de wereld die het minder hebben. En hoe mooi is het dan dat we dit kunnen doen bij leeftijdsgenoten van Moas en de moeders (en vaders) in dezelfde levensfase als wij :)

Voel je vrij om iets te geven, of niet, alles mag :) Maar Moas komt wel bij je langs als die 18 is waarom je wel of niet geholpen hebt ;)

Veel liefs,

Moas, Venne, Chris & Marinke.

Ps. wil je wat meer weten over de moeder-en-kind zorgprojecten van Artsen Zonder Grenzen, check dan even https://www.artsenzondergrenzen.nl/projecten/moeder-en-kindzorg

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.